Disclaimer

Kwaliteit van website

Ons doel is dat de informatie op deze website klopt en volledig is. Ook doen we er ons best voor dat de site goed werkt. En we zorgen ervoor dat je onze onlineservice goed kunt gebruiken. Als er toch iets op de website staat dat niet klopt, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de gevolgen. Ook als er een storing is, zijn wij niet verantwoordelijk voor de gevolgen. Wij mogen de inhoud van deze website altijd veranderen. Als we een link maken naar een andere website, zijn we niet verantwoordelijk voor wat er op die website staat.

E-mails en e-mailnieuwsbrief

Als we jouw e-mail niet op tijd krijgen, of niet op tijd verwerken, dan zijn we niet verantwoordelijk voor de gevolgen.

De informatie in de e-mail is alleen voor de persoon aan wie de e-mail gestuurd is. Een ander mag de e-mail niet lezen. Als u een e-mail voor iemand anders krijgt, laat dit dan weten aan de afzender. En wis het bericht. Xellent Personal Training is niet verantwoordelijk voor de gevolgen als de e-mail niet klopt of niet op tijd aankomt. Of als u schade krijgt door dit e-mailbericht.

Chat

Chatten is een onlinegesprek voeren door het over en weer typen van tekst. Wij sturen je een uitnodiging voor de chat als wij denken dat we u verder kunnen helpen. Wij kunnen dan jouw vraag beantwoorden of je laten zien waar je iets vindt op onze website. Vragen over jouw financiële situatie, betalingsregelingen en jouw medische gegevens bespreken wij niet via de chat.

Onze medewerker zegt het als het onderwerp niet geschikt is voor de chat.

WhatsApp

Je wilt met ons communiceren via WhatsApp. Je hebt daarvoor al eerder de algemene voorwaarden van WhatsApp geaccepteerd.

Ons privacystatement is van toepassing op de communicatie tussen u en Xellent Personal Training, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking van WhatsApp. Daarop is ons privacystatement dan ook niet van toepassing. Gegevens worden door WhatsApp in Amerika verwerkt.

Wanneer je met ons persoonlijke en/of privacygevoelige gegevens wilt delen, neem dan per telefoon of e-mail contact met ons op. In alle andere gevallen helpen wij je graag via WhatsApp. Voeg daarvoor het volgende telefoonnummer toe op uw toestel: 06 22 44 92 75

Je kan de hele week met ons Whatsappen 24/7. Er wordt geantwoord tijdens werktijden van (07:00-21:00) met uitzonderingen eerder. De chat is gratis. Je spreekt met een medewerker van de klantenservice. De medewerker helpt je zo uitstekend mogelijk verder.

Facebook

Je wilt met ons communiceren via Facebook. Je hebt daarvoor al eerder de algemene voorwaarden van Facebook geaccepteerd.

Ons privacystatement is van toepassing op de communicatie tussen jou en Xellent Personal Training, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking van Facebook. Daarop is ons privacystatement dan ook niet van toepassing. Gegevens worden door Facebook in Amerika verwerkt.

Wanneer je met ons persoonlijke en/of privacygevoelige gegevens wilt delen, neem dan per telefoon of e-mail contact met ons op. In alle andere gevallen helpen wij je graag via Facebook.

Instagram

Je wilt met ons communiceren via Instagram. Je hebt daarvoor al eerder de algemene voorwaarden van Instagram geaccepteerd.

Ons privacystatement is van toepassing op de communicatie tussen jou en Xellent Personal Training, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking van Instagram. Daarop is ons privacystatement dan ook niet van toepassing. Gegevens worden door Instagram in Amerika verwerkt.

Wanneer je met ons persoonlijke en/of privacygevoelige gegevens wilt delen, neem dan per telefoon of e-mail contact met ons op. In alle andere gevallen helpen wij je graag via Instagram.

Linkedin

Je wilt met ons communiceren via Instagram. Je hebt daarvoor al eerder de algemene voorwaarden van Linkedin geaccepteerd.

Ons privacystatement is van toepassing op de communicatie tussen jou en Xellent Personal Training, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking van Instagram. Daarop is ons privacystatement dan ook niet van toepassing. Gegevens worden door Linkedin in Amerika verwerkt.

Wanneer je met ons persoonlijke en/of privacygevoelige gegevens wilt delen, neem dan per telefoon of e-mail contact met ons op. In alle andere gevallen helpen wij je graag via LinkedIn.

Wil je informatie van deze site kopiëren, downloaden of verspreiden?

De intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze website berusten bij ons. Het is niet toegestaan informatie op deze site te kopiëren, te downloaden, openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.