Introductie

Xellent Personal Training begrijpt de uitdagingen die samen gaan met het streven naar een gezondere levensstijl, of het nu gaat om vetverlies, conditieverbetering, spieropbouw, of simpelweg je beter voelen in je eigen lichaam. Met onze expertise en toewijding helpen we je om je doelen te bereiken. Onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s en voedingsadvies zijn speciaal ontworpen om het beste uit jou te halen, gebaseerd op jouw individuele behoeften en doelstellingen.
 
Bij Xellent Personal Training staat het aanleren van de juiste houding tijdens oefeningen centraal. Samen werken we aan het verbeteren van jouw techniek, zodat je blessures kunt voorkomen en optimale resultaten kunt behalen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze toegewijde trainer(s) staan voor je klaar om je te begeleiden naar jouw potentieel.
 
Wij investeren in onze leden door hen de tijd, kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om een gezonde levensstijl op lange termijn te behouden. Onze diensten zijn speciaal ontworpen voor mensen die het maximale uit hun inzet willen halen. Ben je het zat om weinig resultaat te krijgen uit alle inspanningen die jij wel/niet maakt? Wij garanderen dat je essentiële basiskennis opdoet, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben in de fitnesswereld!

Waar wacht je nog op? Investeer in jezelf, investeer in jouw ontwikkeling met Xellent Personal Training. Neem vandaag nog contact met ons op en start jouw reis naar een sportiever en gezonder leven!

 • Ik raad Xellent PT ten zeerste aan. De trainingen zijn uitdagend maar geschikt voor het trainingsniveau. Geen al te ingewikkelde of onnodige / gevaarlijke bewegingen. Anfaries let goed op je houding waardoor je onnodige blessures kan voorkomen.. Zijn kennis over voeding is ook de sleutel tot het verstrekken van het hele "PT" -pakket.

  Missynonofyrbisz Avatar Missynonofyrbisz
 • Ik raad Anfaries en XellentPT absoluut aan, een prettig mens en flexibel in zijn aanpak! Hij stemt alle oefeningen persoonlijk af op jouw lichaam en mogelijkheden waardoor ze uitdagend, effectief en motiverend blijven. Daarnaast let hij sterk op houding om daarmee blessures te voorkomen. Hij heeft mij geholpen een sprong in fitheid te maken. Dankjewel Anfaries!

  Ed Trautig Avatar Ed Trautig
 • Ik heb nu een paar weken personal training bij Xellentpt en ik geniet. Op een motiverende manier haalt Anfaries het beste in je naar boven en altijd binnen je mogelijkheden. Op elk niveau weet Anfaries welke oefeningen hij met je kan doen om je gewenste resultaat te halen. Daarnaast kun je ook nog Kickbox training van hem krijgen. Het is echt TOP!!!

  Jose Hardes Avatar Jose Hardes
 • Zeer tevreden! Anfáries luistert goed naar jouw wensen om zo efficiënt mogelijk je fitness goal te behalen. Hij heeft altijd begrip, is flexibel en kan zich goed inleven. Ook stelt hij voedingsschema’s op, waardoor je naast de begeleide training sessies gemotiveerd blijft. Het is altijd erg gezellig, maar er wordt natuurlijk ook goed gecoached! Daar weet hij de perfecte balans in te vinden. Een echte aanrader dus! 😉

  C M Avatar C M
 • Anfaries is a good trainer and has a caring personality. I was weighting 100KG, and training with him for about 5 months, I became 80KG. He not only trained me, but also been there for me during the process. When I re-shaped my body, he is more happy than me. He also helped my regain my confidence, and let me believe I can achieve anything I want in life, if I am dedicated to it. In that sense, I think he is more like a mentor than trainer. We became good friends afterwards. For all the people who are still doubting or wondering, just sign up. You won't regret it.

  Sam Chen Wang Avatar Sam Chen Wang

Anfáries Dap

personal trainer almere

 

Lifecoach en personal trainer
Voedings en bewegingsdeskundige
Spieropbouw, gewichtsverlies, conditie
Shaping, toning, flexibiliteit, coördinatie
✓  Bijna 10 jaar ervaring als personal trainer
17 jaar praktijkervaring in fitness
Fitness, Kickbox, CrossFit lessen
Bekwaam met paramedische klachten
Prestatieverbetering voor (top)sporters
Flexibel, makkelijk in de omgang
Coach die het leuk houdt
Effectieve trainingen
Naar nieuw niveau brengen
100% inzet. Samen gaan we ervoor!

Ben jij klaar om de cyclus van inactiviteit, zwakke spieren en een verzwakt lichaam te doorbreken? Als toegewijde (paramedisch) Personal Trainer is dat mijn missie!
 
Mijn naam is Anfáries Dap en ik begrijp dat sporten niet voor iedereen een feest is. Toch ben je hier, met een duidelijk besef van wat jij nodig hebt!
 
Met mijn passie voor fitness heb ik mezelf ontwikkeld tot een fitnessinstructeur, personal trainer, voedingsdeskundige en lifecoach. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot mijn professionele carrière. Ik heb vele leden succesvol begeleid in het bereiken van hun diverse doelen gedurende mijn bijna 10-jarige werkervaring, waarvan 3 jaar in een PlusPraktijk fysiotherapie.
 
Als een toegewijde fitnessliefhebber heb ik mezelf 17 jaar lang toegewijd aan verschillende disciplines, waaronder natural bodybuilding, powerlifting, olympisch gewichtheffen, kickboksen, crossfit en calisthenics.
 
Met mijn deskundigheid verzorg ik diverse trainingen, zoals conditietraining, krachttraining, spieropbouw, bodyshaping en afslankprogramma’s. Daarnaast kan ik je ook helpen om lichamelijke klachten te verminderen, zoals spier-, gewrichts- en rugklachten, door middel van specifieke oefeningen. Samen stellen we een gepersonaliseerd trainingsplan op dat afgestemd is op jouw huidige niveau en je gewenste resultaten.

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden
en jouw potentieel te ontketenen op jouw fitnessreis.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis
kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan
helpen
om jouw doelen te bereiken!

 

Acta Non Verba

Geen woorden maar daden!