Introductie

Xellent Personal Training is gericht op personal trainingen.

Het aanleren van de juiste houding van een oefening staat bij Xellent Personal Training centraal. Als een oefening niet goed gaat dan zoeken we samen uit waarom en dan pakken wij samen de oorzaak aan.

De missie is om jou(vanaf elk niveau) volledig te begeleiden naar jouw einddoel en je zo min mogelijk aan je lot over te laten.
 

Xellent Personal Training is voor mensen die sporten en er weinig en/of MEER resultaat(atleet) uit willen halen. Mensen die er moe van zijn om fitnessbedrijven maandelijks te betalen zonder er heen te gaan. Mensen die sportiever willen leven maar niet weten ”hoe” en er deskundige hulp bij willen hebben. Ik help jou minimaal de basiskennis te leren waar jij de rest van je leven wat aan zult hebben in de fitness. Samen maken wij jouw doel mogelijk!
 

  GRATIS proefweek

 

Onze Trainer

personal trainer almere

Mijn naam is Anfáries Dap en ik ben de headcoach van Xellent Personal Training.

Fitness was onbewust op mijn lijf geschreven. Door mijn passie voor fitness heb ik een fitnessinstructeur, voeding, personal trainer en lifecoach opleiding gevolgd. Hierdoor is mijn hobby, mijn werk geworden. Daarbij ben ik 3 jaar werkzaam geweest in een PlusPraktijk fysiotherapie en heb ik vele klanten geholpen om hun verschillende doelen te bereiken. Zelf fitness ik al 16 jaar en ik heb deze tijd besteed aan natural bodybuilding, powerlifting, olympisch gewichtheffen, kickbox, crossfit en calisthenics.

Ik verzorg conditie-, kracht-, spiermassa-, bodyshape- en afslanktrainingen. Ook kan ik oefeningen geven om jouw lichamelijke klachten te verminderen, zoals spier-, gewrichts- en rugklachten. Ik stem een trainingsplan af op wat je nu kunt en wat je wil bereiken.

Ik ben een gediplomeerde trainer, NL Actief A&B
✓ Ik ben een voeding en bewegingsdeskundige
Ik specialiseer in spieropbouw, gewichtsverlies en conditie
Ik doe ook shaping, toning, flexibiliteit en coördinatietrainingen
✓  Ik heb 8 jaar ervaring als personal trainer
Ik heb 16 jaar praktijkervaring in de fitness
Ik geef les in Fitness, Kickbox en CrossFit
Ik heb ervaring met het omgaan en verminderen van paramedische klachten
Ik heb ervaring met topsporters (verbeteren van de prestaties)
Ik ben flexibel en makkelijk in de omgang
Ik coach, maar ik houd het ook leuk
Ik geef effectieve trainingen
Ik breng je naar een nieuw niveau
✓ Ik geef 100%

 

Mijn missie als Personal Trainer is om de cyclus van mensen die niet genoeg aan bewegings-, botversterkende- en spieractiviteiten doen, te doorbreken. Als trainer begrijp ik dat niet iedereen sporten leuk vindt. Toch is het een must, in het belang van jouw gezondheid.

 

Van nature ben ik resultaatgericht, vanuit deze gedachte ben ik nieuwsgierig. Met welk fitnessdoel wil jij resultaat zien?

GRATIS proefweek                                                                                                                                                                                                               

 

Acta Non Verba

Geen woorden maar daden!