Introductie

Bij Xellent Personal Training staat het aanleren van de juiste houding tijdens oefeningen centraal. Samen gaan we aan de slag als een oefening niet goed gaat, zodat we de oorzaak kunnen aanpakken.
Geen Twijfel meer!

Bij Xellent Personal Training begeleiden wij jou naar jouw einddoel, zodat je geen kostbare tijd verspilt en moeite doet zonder resultaat. Je staat er bij ons niet alleen voor, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt om succes te behalen!

Onze diensten zijn speciaal ontworpen voor mensen die sporten en maximaal resultaat willen behalen uit hun inzet. Ben jij het zat om maandelijks te betalen voor een sportschool waar je nauwelijks naartoe gaat? Wil je een sportiever leven, maar weet je niet waar te beginnen? Bij ons krijg je de deskundige hulp die je nodig hebt. We garanderen dat je essentiële basiskennis opdoet, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben in de fitnesswereld.

Samen maken we jouw doelen werkelijkheid. Zeg JA tegen jouw succes en sluit je aan bij
Xellent Personal Training!

  GRATIS INTAKE GESPREK

 

 • Goede trainer met fysio achtergrond. Hij heeft een “custom made” trainingschema voor me gemaakt, en mijn klachten zijn vrijwel verdwenen. Inmiddels met een vervolg “ custom” schema bezig, om helemaal klachten vrij te worden! Rustige instructie, met een uitdagend schema. Efficient schema, door doordachte combinatie’s. Echt een een aanrader! Hele prettige persoonlijkheid.

  Guido van der Meer Avatar Guido van der Meer
 • Ik raad Xellent PT ten zeerste aan. De trainingen zijn uitdagend maar geschikt voor het trainingsniveau. Geen al te ingewikkelde of onnodige / gevaarlijke bewegingen. Anfaries let goed op je houding waardoor je onnodige blessures kan voorkomen.. Zijn kennis over voeding is ook de sleutel tot het verstrekken van het hele "PT" -pakket.

  Missynonofyrbisz Avatar Missynonofyrbisz
 • I have been doing pads training with Anfáries, which was a great experience. It is a perfect full-body exercise, and a great tool to help manage all the stress that life throws at you these days. Anfáries is an awesome personal trainer who keeps the training sessions challenging and productive, but at the same time fun and enjoyable. I love the progress I made over the past 6 months and would recommend Xellent Personal Training to everyone who wants to become stronger, fitter, and healthier.

  Yuri Melnyk Avatar Yuri Melnyk
 • Erg tevreden! Goede begeleiding, fijn contact, flexibel en kennis van zaken. Mijn techniek is in korte tijd enorm verbeterd waardoor ik effectiever ben gaan sporten. Zelf aan de slag gaan na wat gelezen te hebben en wat video's te bekijken is niet te vergelijken met een trainingsschema op maat met een personal trainer (en mental coach) die je volledig begeleid.

  Kevin Middelbos Avatar Kevin Middelbos
 • Ik raad Anfaries en XellentPT absoluut aan, een prettig mens en flexibel in zijn aanpak! Hij stemt alle oefeningen persoonlijk af op jouw lichaam en mogelijkheden waardoor ze uitdagend, effectief en motiverend blijven. Daarnaast let hij sterk op houding om daarmee blessures te voorkomen. Hij heeft mij geholpen een sprong in fitheid te maken. Dankjewel Anfaries!

  Ed Trautig Avatar Ed Trautig

Anfáries Dap

personal trainer almere

 

Gediplomeerde trainer: NL Actief A&B. Succes verzekerd!
Voeding & bewegingsdeskundige. Optimaal resultaat!
Spieropbouw, gewichtsverlies, conditie. Haal je doelen!
Shaping, toning, flexibiliteit, coördinatie. Allround training!
✓  8 jaar ervaring als personal trainer. Deskundigheid gegarandeerd!
16 jaar praktijkervaring in fitness. Bewezen succesformule!
Fitness, Kickbox, CrossFit lessen. Varieer en geniet!
Expertise in paramedische klachten. Zorg voor herstel!
Topsporter prestatieverbetering. Bereik je piekniveau!
Flexibel, makkelijk in de omgang. Voel je op je gemak!
Coach die het leuk houdt. Motivatie met een glimlach!
Effectieve trainingen. Optimaal resultaat in een korte tijd!
Naar nieuw niveau brengen. Overwin je grenzen!
100% inzet. Samen gaan we ervoor!

Ben jij klaar om de cyclus van inactiviteit, zwakke spieren en een verzwakt lichaam te doorbreken? Als toegewijde (Medisch) Personal Trainer is dat mijn missie!

Mijn naam is Anfáries Dap en ik begrijp dat sporten niet voor iedereen een feest is. Toch ben je hier, met een duidelijk besef van wat jij nodig hebt!

Met mijn passie voor fitness heb ik mezelf ontwikkeld tot een fitnessinstructeur, personal trainer, voedingsdeskundige en lifecoach. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot mijn professionele carrière. Ik heb meer dan 500 leden succesvol begeleid in het bereiken van hun diverse doelen gedurende mijn
8-jarige werkervaring, waarvan 3 jaar in een PlusPraktijk fysiotherapie.

Als een toegewijde fitnessliefhebber heb ik mezelf 16 jaar lang toegewijd aan verschillende disciplines, waaronder natural bodybuilding, powerlifting, olympisch gewichtheffen, kickboksen, crossfit en calisthenics.

Met mijn deskundigheid verzorg ik diverse trainingen, zoals conditietraining, krachttraining, spieropbouw, bodyshaping en afslankprogramma’s. Daarnaast kan ik je ook helpen om lichamelijke klachten te verminderen, zoals spier-, gewrichts- en rugklachten, door middel van specifieke oefeningen. Samen stellen we een gepersonaliseerd trainingsplan op dat afgestemd is op jouw huidige niveau en je gewenste resultaten.

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden en jouw potentieel te ontketenen op jouw fitnessreis.
Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen
om jouw doelen te bereiken!

  GRATIS INTAKE GESPREK

 

 

Acta Non Verba

Geen woorden maar daden!