Introductie

Xellent Personal Training begrijpt de uitdagingen die samen gaan met het streven naar een gezondere levensstijl, of het nu gaat om vetverlies, conditieverbetering, spieropbouw, of simpelweg je beter voelen in je eigen lichaam. Met onze expertise en toewijding helpen we je om je doelen te bereiken. Onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s en voedingsadvies zijn speciaal ontworpen om het beste uit jou te halen, gebaseerd op jouw individuele behoeften en doelstellingen.
 
Bij Xellent Personal Training staat het aanleren van de juiste houding tijdens oefeningen centraal. Samen werken we aan het verbeteren van jouw techniek, zodat je blessures kunt voorkomen en optimale resultaten kunt behalen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze toegewijde trainer(s) staan voor je klaar om je te begeleiden naar jouw potentieel.
 
Wij investeren in onze leden door hen de tijd, kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om een gezonde levensstijl op lange termijn te behouden. Onze diensten zijn speciaal ontworpen voor mensen die het maximale uit hun inzet willen halen. Ben je het zat om weinig resultaat te krijgen uit alle inspanningen die jij wel/niet maakt? Wij garanderen dat je essentiële basiskennis opdoet, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben in de fitnesswereld!

Waar wacht je nog op? Investeer in jezelf, investeer in jouw ontwikkeling met Xellent Personal Training. Neem vandaag nog contact met ons op en start jouw reis naar een sportiever en gezonder leven!

 • Bedankt Anfáries voor de training schema’s ik heb dankzij jouw gemotiveerd en op een veilige manier kunnen trainen waar door ik ben afgevallen Top trainer!!!

  Kirlis Bunni Avatar Kirlis Bunni
 • Reeds 6 maanden in training bij Xellent bij Anfaries. Ervaar hem als een kundige sportcoach en sporttrainer. Op de hoogte van soort training die bij je past. Motiveert je om... Lees meer..

  Mike Austin Avatar Mike Austin
 • Anfaries is a good trainer and has a caring personality. I was weighting 100KG, and training with him for about 5 months, I became 80KG. He not only trained... Lees meer..

  Sam Chen Wang Avatar Sam Chen Wang
 • Goede trainer met fysio achtergrond. Hij heeft een “custom made” trainingschema voor me gemaakt, en mijn klachten zijn vrijwel verdwenen. Inmiddels met een vervolg “ custom” schema bezig, om helemaal... Lees meer..

  Guido van der Meer Avatar Guido van der Meer
 • Sinds 7 maanden geleden ben ik onder begeleiding van Anfaries 3 dagen in de week gaan sporten. Het doel dat ik hiermee wilde behalen was enerzijds om wat kilo's af... Lees meer..

  Melvin Van dijk Avatar Melvin Van dijk
 • Erg tevreden! Goede begeleiding, fijn contact, flexibel en kennis van zaken. Mijn techniek is in korte tijd enorm verbeterd waardoor ik effectiever ben gaan sporten. Zelf aan de slag gaan... Lees meer..

  Kevin Middelbos Avatar Kevin Middelbos
 • Ik heb nu een paar weken personal training bij Xellentpt en ik geniet. Op een motiverende manier haalt Anfaries het beste in je naar boven en altijd binnen je mogelijkheden.... Lees meer..

  Jose Hardes Avatar Jose Hardes
 • Heel tevreden!!! Hij is altijd bereid om je te helpen met alles wat je nodig hebt, vooral om je gemotiveerd te houden, je kunt ook kickbokslessen doen.

  Ángel Corral Valenzuela Avatar Ángel Corral Valenzuela
 • Zeer prettige professionele manier van training geven, de fysieke trainingen worden op maat gemaakt en daarnaast houdt hij zich ook bezig met je dagelijkse ritme. Hier kijkt hij waar het... Lees meer..

  Igor Chin-a-Loi Avatar Igor Chin-a-Loi
 • Hij is meer dan een Personaal trainer weet precies wat jij nodig hebt vooral geduld met jou wensen en luisterd ook naar jou bij elke oefeningen en hij laat jou... Lees meer..

  J rodri Avatar J rodri

Anfáries Dap

personal trainer almere

 

Wat kan ik voor jou betekenen:

Personal trainer en lifecoach
Voedings- en bewegingsdeskundige
Spieropbouw, vetverlies, conditie
Shaping, toning, flexibiliteit, oefening
10 jaar ervaring als personal trainer
17 jaar praktijkervaring in fitness
Fitness, (Kick)boksen, Gewichtheffen
Bekwaam met paramedische klachten
Prestatieverbetering voor (top)sporters
Blessure preventie

Houdingscorrectie
Flexibel, gemakkelijk in de omgang
Coach die het leuk houdt
Effectieve trainingen
Naar een nieuw niveau brengen
100% commitment. Samen gaan we ervoor!

Ben jij klaar om de cyclus van inactiviteit, zwakke spieren en een verzwakt lichaam te doorbreken? Als toegewijde (paramedisch) Personal Trainer is dat mijn missie!
 
Mijn naam is Anfáries Dap en ik begrijp dat sporten niet voor iedereen een feest is. Toch ben je hier, met een duidelijk besef van wat jij nodig hebt!
 
Met mijn passie voor fitness heb ik mezelf ontwikkeld tot een fitnessinstructeur, personal trainer, voedingsdeskundige en lifecoach. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot mijn professionele carrière. Ik heb vele leden succesvol begeleid in het bereiken van hun diverse doelen gedurende mijn bijna 10-jarige werkervaring, waarvan 3 jaar in een PlusPraktijk fysiotherapie.
 
Als een toegewijde fitnessliefhebber heb ik mezelf 17 jaar lang toegewijd aan verschillende disciplines, waaronder natural bodybuilding, powerlifting, olympisch gewichtheffen, kickboksen, crossfit en calisthenics.
 
Met mijn deskundigheid verzorg ik diverse trainingen, zoals conditietraining, krachttraining, spieropbouw, bodyshaping en afslankprogramma’s. Daarnaast kan ik je ook helpen om lichamelijke klachten te verminderen, zoals spier-, gewrichts- en rugklachten, door middel van specifieke oefeningen. Samen stellen we een gepersonaliseerd trainingsplan op dat afgestemd is op jouw huidige niveau en je gewenste resultaten.

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden
en jouw potentieel te ontketenen op jouw fitnessreis.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis
kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan
helpen
om jouw doelen te bereiken!

 

Acta Non Verba

Geen woorden maar daden!